over ons

| Wij helpen bedrijven in de wellness branche meer klanten te genereren |

DOWNLOAD UW GRATIS WELLNESS
INTERNETMARKETING GUIDE

Wie zijn wij?

Wij zijn Patricia en Simone, twee online marketing specialisten die zich inzetten voor meer online zichtbaarheid voor bedrijven in de wellness branch. Nu tegenwoordig het meerendeel van alle klanten online naar services zoekt, is het nu nog meer dan ooit belangrijk om uw bedrijf online naar voren te laten komen om zo potentiële klanten binnen te halen. 

Met Wellness Marketing Team nemen wij graag deze zorgen om meer klanten te genereren uit handen, optimaliseren wij uw online zichtbaarheid, zodat u zich kunt blijven focussen op uw eigen kerntaken. Laat online marketing aan ons over, genereer het gewenste aantal klanten voor uw bedrijf en doe wat u het liefste doet: uw klanten optimale wellness service verlenen. Een win win, want wij doen zo ook wat wij het leukst vinden. De hardwerkende bedrijfseigenaren helpen online zichtbaar te worden. 

De online wereld beweegt snel, het is dan ook van groot belang altijd bij te blijven leren. Wij volgen regelmatig nieuwe trainingen, cursussen en seminars om altijd op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden die het web te bieden heeft en zo onze klanten optimaal te kunnen helpen.  

Graag nemen we uw frustraties uit handen op het gebied van online marketing. Bel ons vrijblijvend of stuur een mail met uw huidige obstakels, doelen of andere vragen en wij helpen u graag  de gewenste groei te bereiken. De online wereld kan een overweldigend iets voor ondernemers zijn, maar met de juiste begeleiding en middelen kunt u het juist omdraaien en er een groter voordeel uit halen dan u ooit voor mogelijk heeft gehouden!

IMG_2300
Simone van koert

online marketing specialist

IMG_2376
Patricia schutter

online marketing specialist

vandaag nog uw site optimaliseren?

wat levert het u op

We kijken naar uw huidige situatie en gaan hiermee aan de slag. Waar kunt u groeien? Welke kansen zijn nog niet benut om het optimale uit uw bedrijf te halen? Heeft u het idee dat u niet alles uit u bedrijf haalt wat mogelijk is? Tegenwoordig wordt er steeds meer online gezocht naar bepaalde services, ook zeker in de wellness branche. Door online goed zichtbaar te zijn voor potentiële klanten kunnen zij je website vinden en een afspraak inplannen of informatie op vragen. Wij kunnen u optimaal ranken in Google en zo uw website naar voren te laten komen bij potentiële klanten.  Raak niet meer gefrustreerd of overdondert door de online wereld, en laat ons u hierbij helpen. Focus op uw kerntaken, de reden waarom u uw bedrijf bent begonnen.  Wordt online zichtbaar op de plaatsen waar uw klanten zoeken, genereer meer klanten, draai meer omzet, en maak uw plannen waar die u aan het begin van uw ondernemers avontuur had! Meer vrijheid om uw eigen tijd in te delen, wellicht een extra vakantie met uw gezin? Uitbreiding van uw zaak? Meerdere locaties? De mogelijkheden zijn oneindig als u de kansen ziet en de bal gaat rollen. 

Meer weten?  Vraag vooral meer informatie aan zodat we samen met u kunnen kijken of wij een goede fit voor uw bedrijf zijn en andersom.
Vul ons contactformulier in of bel ons op 020-5320166 . Liever face to face met een kopje koffie of thee kan natuurlijk ook. 
Laat het ons weten.

Wij zien er naar uit u te mogen helpen!